Kaunista suojelua.

Ihan pienestä lähtien olen liikkunut paljon luonnossa. Se on minulle paikka jossa rauhoitun, lepään ja voimaannun. Luonnolla on ihan tutkittuja terveysvaikutuksia, kuten esimerkiksi ylen artikkelissa kerrotaan. Näiden terveysvaikutusten lisäksi luonto on meille elinehto, ja luonnon ja sen monimuotoisuuden suojeleminen on tärkeää. Oma arvomaailma sekä myös taustalla olevat ympäristötieteiden opinnot veivät minut työharjoitteluun Suomen Luonnonsuojeluliitolle, josta taas voisi kyllä kirjoittaa ihan oman blogitekstin. Työharjoittelu johti mahdollisuuteen kuvata Pohjolan Helmen suunnitteleman Saima&Kuutti korun. Koru oli kuvattu jo valmiiksi valkoisella taustalla, joten tällä kertaa tarvittiin kuvat ihmisen kanssa. Tällaiset projektit, joissa yhdistyvät oma arvomaailma sekä valokuvaus ovat niitä kaikista rakkaimpia.

Jo heti alkuvaiheilla otin yhteyttä ihanaan Laura Puntilaan,jonka kanssa ollaan tehty yhteistyötä aikaisemminkin. Laura on huikea ammattilainen, ja tällaiset timantit ovat valokuvaajalle todella tärkeitä! Suunnitteluiden jälkeen odoteltiin luonnon puhkeamista kevääseen, mikä on niin kaunista ja herkkää aikaa luonnossa. Kuvauspäivänä assarina toimi valokuvaaja(veljeni) Marko Paakkanen.

Ja onhan se todella ihanaa ja hienoa nähdä oma työnjälki niin Luonnonsuojelija -lehdessä kuin korumyymäläissä käytössä.  Kun sain valmiit mainokset kehyksiin, joimme Lauran kanssa vielä aamkahvit projektin kunniaksi. Laura sai mukaansa myös omat kuvat kehyksien kera. Kiitos Ilpo Pohjolan Helmestä! Olen kyllä edelleen niin onnellinen, että sain kunnian tehdä tämän projektin.

 

Suuret kiitokset vielä kaikille osallistuneille,

Merja

 

 

p.s. Korua voi mm. ostaa täältä.

Share your thoughts