Sivuilla on ollut pitkään hiljaiseloa. Oma kuvaaminen on hakenut suuntaa ,ja olen tarvinnut pientä ajatustyötä kotisivujeni suhteen. Välillä olen pohtinut luontojuttuihin rinnakkaisen kotisivun tekemistä. Viimeisen vuoden aikana oma kuvaaminen on kuitenkin suurimmaksi osaksi ollut sekä luontoon että lehtityöhön liittyvää. Tätä myötä vahvistui ajatus siitä, että myös minun kotisivujen tulee keskittyä näiden teemojen ympärille. Lisäksi haluan tuoda esille myös muiden opintojen antamaa osaamista. Ideoita on monenlaisia. Tuntuu muuten tosi hyvältä, kun suunta omalle tekemiselle on löytynyt. Vaikka oikeastaan minulla on ollut tiedossa pitkään mitä haluan, mutta ehkä rohkeus on puuttunut. Aina kun ei löydy selkeää polkua, vaan on löydettävä oma tiensä umpimetsästä.

Sivut nyt hetken hakevat muotoaan, ja uudistuksia tulee tänne pikkuhiljaa. Blogiin tulen kirjoittelemaan erilaisia tekstejä kuvaamiseen ja luontoon liittyen. Instagramin puolelle tulee myös muutoksia. Siellä @valokuvaajamerja puoli on ollut melko hiljainen, ja luontoon liittyvä tilini huomattavasti aktiivisempi. Niimpä jatkossa tulen sielläkin keskittymään tuohon toiseen tiliin, ja yhdistämään sen Facebookin ja näiden sivujen kanssa. Muotokuvauksia teen luonnollisesti edelleen, eli lapsi-, perhe- ja yksilökuvien osalta saa ottaa yhteyttä.

Ja ihan pakko on muuten mainita, että olettehan lukeneet uusimman Suomen Luonnon? Lehdessä on parissakin jutussa minun kuvaamani kuvat ja myös tekstiä. Ja miten uskommattoman hienolta tuntui se, kun Heikki Willamon ja minun kuvat olivat lehdessä vierekkäin. Willamo kun kuuluu minun suosikkikuvaajiin. Uskomatonta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *