Koulun loppumisesta on nyt noin 1.5 viikkoa, ja tämä aika on mennyt todella nopeasti. Muutamia aivan ihania asiakkaita on saanut kuvata, kiitollinen jokaikisestä teistä. Aikaa on ollut myös ottaa vähän rennommin, ja lasten kanssa olemme retkeillee, pelailleet lautapelejä ja käyneet hoitamassa hevosia. Oma pääkin alkaa pikkuhiljaa tajuta sen, että koulupaineet ovat ohi. Ja tämä näkyy siinä, että ideoita kuvauksiin alkaa tulla enemmän. Tuntuu muuten todella ihanalta!

Ikkunoista tulviva luonnonvalo ja valmistujaisten johdosta saadut kukat inspiroivat kuvaamaan, ja kotoa löytyvät “mallit” pääsivät kameran eteen. Olen aina rakastanut kuvata suurella aukolla, jolloin kuvassa terävää osaa on vain hyvin kapeasti. Varsinkin ennen koulun aloitusta kuvasin todella paljon käyttäen tehokeinona lyhyttä syväterävyyttä. Joten tämä oli itselle myös tavallaan paluu juurille. Ja kun kuvaa vain ja ainostaan itselle, voi kikkailla just niillä jutuilla kun haluaa 😉

Omien lasten kuvissa on kuvavalinta välillä vähän hankalaa. Niimpä mä pyysin apuun mun veljeä Markoa, ja pyysin häntä tekemään kuvavalinnan minun puolesta. Tein valmiiksi 16 kuvaa, joista tehtävä oli valita kaksi kuvaa jokaisesta lapsesta. Kiitos veli!

 

Ihanaa alkanutta kesää kaikille toivottaen,

Merja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *