YRITYS/TAPAHTUMA/LEHTIKUVAUS

Ota yhteyttä niin sovitaan tarpeitteisi mukainen kuvauspaketti

merja@merjapaakkanen.fi

0407669232

MUOTOKUVAUSHINNASTO

”kauniiden muistojen hetki”

200€

Sisältää suunnittelun sähköpostilla/puhelimitse, 1h kuvausaikaa sekä 2 kpl valmiita suuriresoluutioisia kuvatiedostoja. Sopii hyvin lapsi ja perhekuvaukseen, valmistujaisiin, rippikuvauksiin tai muuten tärkeisiin hetkiin. Suunnitellaan sinun näköinen kuvaushetki.

Ajanvaraus ja suunnittelu

Ajan voit varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Ennen kuvausta olen yhteydessä sinuun kuvauksen tyylistä ja toiveistasi -tarvittaessa voidaan myös tavata ja suunnitella kuvausta kasvotusten. Voit laittaa minulle esimerkkejä sinua miellyttäistä kuvista, joiden avulla ideoidaan kuvaus yhdessä. Jokainen kuvaus siis suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinua varten ja toiveittasi kuunnellen.

Kuvauspäivä kannattaa pitää rauhallisena, ja kuvaukseen saapua vähän ennen sovittua kuvausaikaa. Miljöökuvauksia suunnitellessa myös sää täytyy ottaa huomioon, ja sään näyttäessä huonolle sovitaan yhdessä, mitä teemme. Ennen kuvauksia allekirjoitamme kuvaussopimuksen hintatietoineen. Voit samalla myös päättää haluatko antaa minulle oikeuden käyttää kuvia portfolioissani, kilpailuissa jne.

Kuvatilaus ja maksaminen

Kuvauksen jälkeen saat kuvauksista laskun sähköpostiisi tai pyynnöstä paperisen laskun. Koevedokset ovat nähtävillä verkkokansiossa salasanalla suojattuna noin viikon päästä kuvauksesta. Koevedokset ovat verkkokansiossa nähtävillä 3kk ajan. Valittuasi mieleisesi kuvat käsittelen ne valmiiksi tiedostoiksi. Käsiteltyjen kuvien tiedostot saat omaan käyttöösi täysin tulostus- ja käyttöoikeuksin. Koevedokset on mahdollista saada uudelleen katsottavaksi myöhemminkin. Lisäkuvat laskutetaan kuvatilauksen yhteydessä. Kuvat ovat valmiita 4 viikon sisällä kuvatilauksen tekemisestä.

Autan sinua mielellään myös kuvatuotteiden tilauksessa, ja halutessasi signeeraan valmiit kuvatuotteet.